Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Kattints a megfelelő szövegre!


Általános

Meg kell őriznem a csomagolásokat?
Azt javasoljuk, hogy a játék végéig mindenképpen őrizd meg a csomagolásokat (vagy magát a csomagolást, vagy a csomagolás fényképét, amelyen jól olvasható a kód), hiszen ha nyersz óránkénti ajándékot, havi nyereményt vagy fődíjat, akkor bekérhetjük Tőled a nyertes kódokat tartalmazó csomagolásokat.
Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?
A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz legalább egy darab promóciós csomagolású Pöttyös terméket. Ha „TERMÉKET NYERT” feliratot találsz a csomagolásban, akkor nyertél egy natúr 30g-os ét Pöttyös Túró Rudit, melyet a csomagolás bemutatásával ezekben üzletekben tudsz átvenni.
Ha a csomagolás belsejében kódot találsz, akkor azt a promóció ideje alatt töltsd fel a www.pottyos.hu oldalra, a „Kódfeltöltés” menüpontban, hogy megnyerhesd az óránkénti ajándékok egyikét, és kirakhasd az ajándékok képét az értékes, általad választott Pöttyös nyereményekért! Minél több kódot töltesz fel, annál nagyobb eséllyel indulsz a versenyben, de akár már 1 kóddal is értékes ajándékokkal gazdagodhatsz.
Hogyan szerezhetek kirakó darabokat?
Minden egyes érvényes kódfeltötéssel szerzel 2 db kirakós darabot, függetlenül attól, hogy nyertél-e az adott feltöltéssel óránkénti ajándékot. Az egyik darabot az Általad választott havi ajándék képének kirakására használhatod fel, a másik darabot pedig az előzetesen választott fődíj képének kirakására.
Meddig tart a nyereményjáték?
A nyereményjáték 2017. május 15. 00:00 órától 2017. augusztus 13. 23:59 óráig tart. Kódfeltöltésre 2017. augusztus 13. 23:59-ig van lehetőséged.
Milyen Pöttyös termékek vesznek részt a nyereményjátékban?
A nyereményjátékban mindegyik „Minden 5. nyer vagy kódot rejt!” promóciós emblémával ellátott Pöttyös Túró Rudi, Óriás Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, valamint Pöttyös Guru termék részt vesz.
Felhívjuk figyelmed, hogy a játék időtartalma alatt a promóciós csomagolású termékekkel egyidejűleg „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékek is elérhetőek a boltokban, amelyek nem vesznek részt a nyereményjátékban!
Még nem múltam el 18 éves. Részt vehetek a játékban?
A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban?
Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályt, ami elérhető a Játékszabályzat menüpontban, vagy ITT, illetve írj egy levelet a pottyos@bangbang.hu e-mail címre!

Kódfeltöltés

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?
Semmi pánik, ha belépésnél hibás jelszót adtál meg, akkor a felugró ablakban használhatod az elfelejtett jelszó funkciót, mely segítségével jelszó módosítást kérhetsz. Az új jelszavadat e-mailben küldjük el Neked a regisztráció során megadott e-mail címedre. Javasoljuk, hogy utána változtasd meg jelszavad.
Hogyan tölthetem fel a kódokat?
Regisztrálj a www.pottyos.hu oldalon, majd jelentkezz be! A „Kódfeltöltés” menüpontban tudod feltölteni a kódjaidat a játék időtartama alatt.
Hány kódot tölthetek fel egy nap?
Naponta bármennyi kódot feltölthetsz korlátozás nélkül.
Hány kódfeltöltéssel indulhatok a havi nyereményért?
Minden kódfeltöltés 1 db havi nyeremény kirakós darabot ér, és összesen 4 kirakós darab szükséges ahhoz, hogy a választott fődíj képének kirakásával pályázhass rá.
Hány kódfeltöltéssel indulhatok a fődíj nyereményért?
Minden kódfeltöltés 1 db fődíj kirakós darabot ér és összesen 9 kirakós darab szükséges a választott fődíj kirakásához.
Akkor is kapok a havi nyereményhez és a fődíjhoz kirakós darabot, ha nem nyertem óránkénti ajándékot a feltöltött kódommal?
Igen, minden érvényes kód feltöltése után kapsz kirakós darabot, ami az Általad választott havi nyereményhez és a fődíjhoz használható fel.
Nem találtam kódot a csomagolásban, mit tegyek?
A promóció ideje alatt „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékkel is találkozhatsz a boltokban, ezek nem vesznek részt a nyereményjátékban.
Ha olyan promóciós csomagolással találkozol, amelynek belsejében nem találsz „TERMÉKET NYERT” feliratot vagy promóciós kódot, vedd fel velünk a kapcsolatot a pottyos@bangbang.hu e-mail címen!
Nem tudom feltölteni a kódot az oldalon, mit tegyek?
Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a pottyos@bangbang.hu email címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!
Beírtam a kódom, de azt írta a rendszer, hogy ezt a kódot már felhasználták. Hogyan lehetséges ez, mi a teendőm?
Köszönjük észrevételedet! Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy minden kódot csak egyszer lehessen feltölteni, így ha a csomagolás sértetlen volt, és Te voltál az első kódfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utána nézni, hogy mi okozhatta a kellemetlenséget, így arra kérünk, hogy küldd el nekünk a kódod az elérhetőségeddel együtt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.
A havi nyeremény kirakására csak 1 hónapom van, és ha nem sikerül teljesen kiraknom, elvesznek a kirakó darabjaim?
Nyugi, a játék teljes ideje alatt gyűjtheted a havi nyereményekhez tartozó kirakós darabokat, de minden teljesen kirakott havi nyeremény attól a hónaptól vesz részt a havi nyeremény sorsolásokon amikor azt teljesen kiraktad.
Mi történik, ha már kiraktam a fődíj képet egyszer?
A KódKirakó játék ekkor sem áll meg! Dönthetsz úgy, hogy kirakod a másik fődíj képét, ha azért is szeretnél indulni a sorsoláson, de akár egyetlen fődíj képét többször is kirakhatod. Ez utóbbi esetben ahányszor kirakod a fődíjképet, annyiszoros eséllyel indulsz érte a fődíj-sorsoláson.

Nyeremények

Milyen terméket nyertem, ha „TERMÉKET NYERT!” feliratot találtam a csomagolásban?
Először is gratulálunk! A nyereményed egy natúr 30g-os étbevonatos Pöttyös Túró Rudi, amelyet a csomagolás bemutatásával ezekben üzletekben tudsz átvenni
Hol válthatom be a „TERMÉKET NYERT!” feliratot tartalmazó csomagolásokat?
Szerencséd van! A nyereményed 1 db natúr, 30g-os étbevonatos Pöttyös Túró Rudi, amelyet a promócióban részt vevő üzletek kasszáinál válthatsz be a csomagolás átadásával. Résztvevő üzletek.
A nyeremény Túró Rudit a beváltóhelyek bármelyikében átveheted, nem csak ott tudod beváltani, ahol eredetileg a terméket vásároltad.
Mi alapján dől el, hogy a feltöltött kódommal nyertem-e?
Az óránkénti nyeremények sorsolt időponthoz kötöttek. Ez azt jelenti, hogy közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk az óránkénti nyerőidőpontok mindegyikét. Az adott nyerőidőpontban vagy azt követően elsőként érvényes kódot feltöltő Játékos lesz a nyertes.
Havi nyeremények esetében pedig havonta (2017. június 16-án, 2017. július 17-én és 2017. augusztus 16-án) történik a sorsolás gépi úton, a véletlenszerűség elvét követve a havi nyereményt hiánytalanul kirakó játékosok között.
A főnyeremény sorsolásán pedig csak az vehet részt, aki a főnyeremény képét hiánytalanul kirakta. A főnyeremény sorsolás időpontja: 2017. augusztus 17. 14:00 óra.
Ha nyertél, emailben értesítünk a regisztrációkor megadott e-mail címeden. A nyertesek nevét a nyeréstől számított 24 órán belül közzétesszük a www.pottyos.hu oldalon is.
Mit kell tennem, ha a feltöltött kóddal nyertem?
Ünnepelj és dőlj hátra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden vagy telefonszámodon.
Hogyan kapom meg az ajándékomat, ha nyertem?
Nyereményedet a GLS futárszolgálattal küldjük el Neked a regisztráció során megadott címre. A kézbesítés időpontját nem választhatod meg, de ha a futár nem talál meg a megadott címen, még egy alkalommal ismételten megkísérli a kiszállítást.
Mikor kapom meg az ajándékomat?
Nyereményedet 30 naptári napon belül juttatjuk el a regisztráció során megadott címedre.
Ha már egyszer nyertem óránkénti ajándékot, akkor nyerhetek másodszorra is?
Igen, érdemes folyamatosan játszanod, mert változó óránkénti ajándékokkal várunk. Ugyanakkor egy típusú ajándékból a játék ideje alatt legfeljebb 3 darabot nyerhetsz.
Milyen gyakran változnak az óránkénti ajándékok?
Az óránkénti ajándékok folyamatosan, minden egyes oldalmegtekintés során változhatnak, az ajándéktípusokat ITT tekintheted meg.
Szeretném kicserélni valami másra a nyereményem. Hol tehetem ezt meg?
Sajnos a nyeremények cseréjére nincs lehetőség. Javasoljuk, hogy tölts még fel kódokat, és válaszd ki azt az ajándékot, amit szeretnél megnyerni.
Ha már egyszer nyertem havi díjat a kirakott képpel, akkor is indulhatok a következő havi nyereménysorsoláson?
Igen, indulhatsz, viszont egy típusú ajándékból maximum három darabot nyerhetsz a játék teljes időtartama során.
Egyszerre több havi nyeremény KódKirakó darabjait is gyűjthetem?
Igen, a játék teljes ideje alatt lehetőséged van kirakós darabokat gyűjteni, és Te döntheted el, hogy éppen melyik havi nyeremény és fődíj képét szeretnéd kirakni.
Másik fődíjat is választhatok a játék során?
Bármikor lehetőséged van módosítani az Általad választott fődíjat a Profilom menüpontban. Ebben az esetben sem vesznek el a fődíjra korábban összegyűjtött kirakós darabjaid, így folytathatod az új fődíj kép kirakását.
Mit jelentenek a trófeák?
Azt mutatják hány alkalommal raktad ki egy adott ajándék képét. Ha kiraktál egyet, akár újra elkezdheted ugyanannak a képnek a kirakását is. Minél többször rakod ki egy havi nyeremény vagy fődíj képét, annál nagyobb eséllyel indulsz érte a sorsoláson. Ha pl. kétszer raktál ki egy nyereményt, akkor kétszeres esélyed lesz a sorsoláson.