Főoldal
Ajándék Túró Rudi
Belépés
Ajándékok
Így nyerhetsz
GYIK
Játékszabályzat
Nyertesek
POTTYOS.HU
Kijelentkezés

GYIKÁltalános

Azt javasoljuk, hogy a játék végéig mindenképpen őrizd meg a csomagolásokat, hiszen ha nyersz óránkénti ajándékot, akkor a csomagolásról készült képet mindenképpen, heti nyeremény vagy a fődíj esetében pedig a nyertes kódokat tartalmazó eredeti csomagolásokat kérhetjük be Tőled.
A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz legalább egy darab négylevelű lóhere emblémával ellátott, promóciós csomagolású Pöttyös terméket a játékszabályzat 1. sz. mellékletében felsoroltak közül.
A csomagolás belsejében 10 karakteres kódot fogsz találni, amelyet a www.pottyos.hu oldalon történt regisztráció után a promóció ideje alatt tudsz feltölteni a „Kódfeltöltés” menüpontban, hogy megnyerhesd az általad kiválasztott ajándékok egyikét! Minél több kódot töltesz fel, annál nagyobb eséllyel indulsz a játékban a heti nyereményekért vagy a fődíjért, de akár már 1 kóddal is értékes óránkénti ajándékkal gazdagodhatsz.
Természetesen, amennyiben promóciós csomagolással ellátott terméket vásároltál, hiszen nem szükséges megőrizned a vásárlást igazoló blokkot, csupán a csomagolásban található kódot kell feltöltened a weboldalra.
A kérdőívünk kitöltésével 3 db, és minden 50. kódfeltöltésed után 5 db extra játéklehetőség lesz a tiéd, amivel ugyanúgy indulhatsz az ajándékokért, mint a csomagolásban talált kóddal. Az extra játéklehetőség igénybevételéhez legalább 1 db promóciós csomagolású termékben található kód előzetes feltöltése szükséges.
A Bónusz kódok olyan egyedi kódok, melyekkel extra játéklehetőséget szerezhetsz. Az extra játéklehetőséggel ugyanúgy nyerhetsz, mint a csomagolásban talált kódokkal.
Bónusz kódokat időszakos mini-játékokkal szerezhetsz. A mini-játékokkal kapcsolatos információkért figyeld folyamatosan a Pöttyös Facebook oldalát (www.facebook.com/turorudi).
Összegyűjtött Bónusz kódjaid egyenként tudod beváltani extra játéklehetőségre a pottyos.hu oldalon a kódfeltöltés részben így: írj be egy korábban még nem felhasznált, csomagolásban talált kódot, majd kattints a "Bónusz kódom is van!" gombra, és a megjelenő felületen add meg Bónusz kódodat, majd kattints a "Beküldöm!" gombra. Ekkor egyrészt lesz egy feltöltésed a megadott csomagolás kóddal (nyerhetsz óránkénti ajándékot, és közelebb kerülhetsz a heti nyereményhez és a fődíjhoz), másrészt szerzel egy extra játéklehetőséget a Bónusz kódoddal.
Extra játéklehetőségeidet a kódfeltöltés oldalon a "Felhasználom az extra játéklehetőségem!" gombra kattintva tudod felhasználni.
Figyelem: Bónusz kódot kizárólag abban az esetben tudsz extra játéklehetőségre váltani, ha a Bónusz kód feltöltésével egyidőben egy korábban még fel nem használt csomagolás kódot is feltöltesz.
A kérdőívben adott értékes válaszaid segítenek minket abban, hogy a jövőben is az igényeidnek leginkább megfelelő játékokkal és nyereményekkel tudjunk kedveskedni Neked. A kérdőív kitöltéséért 3 extra játéklehetőség a Tiéd, melyekkel ugyanúgy nyerhetsz, mint a csomagolásban talált kódokkal. Extra játéklehetőséget akkor tudsz beváltani, ha már legalább 1 db csomagolásban talált kódot feltöltöttél előzetesen.
A kérdőívvel kapcsolatban nem kezelünk és nem őrzünk meg személyes adatot.
A nyereményjáték 2020. július 1. 00:00 órától 2020. szeptember 20. 23:59 óráig tart. Kódfeltöltésre 2020. szeptember 20. 23:59-ig van lehetőséged.
A nyereményjátékban mindegyik négylevelű lóhere emblémával ellátott, azaz promóciós csomagolású Pöttyös Túró Rudi, Óriás Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, valamint Pöttyös Guru termék részt vesz. A promócióban a Pöttyös Tejsüti termékek nem vesznek részt.
Felhívjuk figyelmed, hogy a játék időtartama alatt a promóciós csomagolású termékekkel egyidejűleg „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékek is elérhetőek lehetnek a boltokban, amelyek nem vesznek részt a nyereményjátékban!
A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
Kérjük, ellenőrizd e-mail postafiókod Levélszemét és Promóciók mappáit, mert előfordulhat, hogy oda érkezett meg a levél. Amennyiben ezekben a mappákban sem találod, kérjük, írj egy e-mailt a pottyos@bangbang.hu címre a játékban regisztrált e-mail címedről a probléma leírásával, és segítünk a regisztráció véglegesítésében
Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályzatot. Ha további kérdésed lenne a játékkal kapcsolatban, írj egy levelet a pottyos@bangbang.hu e-mail címre, vagy hívd fel a +36 1 610 8952-es telefonszámot hétköznap 9:00 és 17:30 között!

Kódfeltöltés

Semmi pánik, ha belépésnél hibás jelszót adtál meg, akkor a Belépés oldalon használhatod az elfelejtett jelszó funkciót az „Elfelejtetted a jelszavad? Kérj újat!” gombra kattintva, amely segítségével jelszómódosítást kérhetsz.
Regisztrálj a www.pottyos.hu oldalon, majd jelentkezz be! A „Kódfeltöltés” menüpontban tudod feltölteni a kódjaidat a játék időtartama alatt.
Bármennyi kódot feltölthetsz naponta, korlátozás nélkül.
Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. Ne feledd, hogy további kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet, amelyek aktuális állásáról az oldalon belépve az esélyszorzó sávban tájékozódhatsz.
Igen, minden érvényes kód feltöltésével közelebb kerülsz ahhoz, hogy nyerhess a heti nyeremények és a fődíj sorsolásán. Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig esélyed lesz a fődíjra is.
Igen, amennyiben a játék során legalább 10 db kódot feltöltöttél, indulhatsz a fődíj sorsoláson függetlenül attól, hogy nyertél-e heti vagy óránkénti ajándékot.
Nyugalom, nem vesznek el. A heti sorsoláshoz minimum 5 db érvényes kódfeltöltéssel szükséges rendelkezned az adott héten vasárnap 23:59-ig. Ha kevesebb mint 5 db érvényes kódfeltöltéssel rendelkezel egy adott héten, akkor feltöltéseid nem vesznek el, hanem lehetőséged van a következő héten folytatni a kódfeltöltést addig, amíg nem töltesz fel legalább 5 db kódot. Tehát, ha pl. az egyik héten 3 db kódot töltöttél fel, akkor a következő héten már csak 2 db kódot kell feltöltened ahhoz, hogy részt vehess az adott heti nyereménysorsoláson. Minden esetben azon a héten veszel részt a heti nyeremény sorsolásán, amelyik héten elérted a legalább 5 db kódfeltöltést. A fődíj sorsolásához a játék teljes időtartama alatt legalább 10 db kód feltöltése szükséges. Amennyiben a szükséges kódfeltöltés többszörösét éred el, akkor nagyobb eséllyel veszel részt az adott ajándék sorsolásán. Esélyeid aktuális állását az oldalon nyomon követheted az esélyszámláló felületen a belépést követően.
A promóció ideje alatt „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékkel is találkozhatsz a boltokban, ezek nem vesznek részt a nyereményjátékban. Ha olyan négylevelű lóhere emblémával ellátott, promóciós csomagolással találkozol, amelynek belsejében nem találsz promóciós kódot, vedd fel velünk a kapcsolatot a pottyos@bangbang.hu e-mail címen!
Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a pottyos@bangbang.hu email címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!
Minden kódot csak egyszer lehet feltölteni, így ha a csomagolás sértetlen volt, és Te voltál az első kódfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utánanézni, hogy mi okozhatta ezt, így arra kérünk, hogy ebben az esetben küldd el nekünk a kódod az elérhetőségeddel együtt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.
A játék ekkor sem áll meg! Minden újabb feltöltéssel megnyerhetsz egy Általad választott óránkénti ajándékot, valamint megtöbbszörözheted esélyeidet a heti és fődíj sorsolásokon. Ha például 10 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.

Nyeremények

A játék időtartama alatt legfeljebb 1 db főnyereményt, ajándék fajtánként 1 db heti nyereményt és típusonként korlátlan óránkénti ajándékot nyerhetsz meg. A főnyeremény sorsolásán 5 millió Ft-ot sorsolunk ki.
Az óránkénti nyeremények előre sorsolt időpontokhoz kötöttek. Ez azt jelenti, hogy közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk az óránkénti nyerőidőpontok mindegyikét. Az adott nyerőidőpontban vagy azt követően elsőként érvényes kódot feltöltő játékos lesz a nyertes.

Heti nyeremények esetében pedig hetente történik a sorsolás gépi úton, a véletlenszerűség elvét követve azon játékosok között, akik az előző héten legalább 5 db kódot töltöttek fel.

1. heti sorsolás: 2020.07.07 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.07.05 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
2. heti sorsolás: 2020.07.14 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.07.12 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
3. heti sorsolás: 2020.07.21 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.07.19 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
4. heti sorsolás: 2020.07.28 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.07.26 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
5. heti sorsolás: 2020.08.04 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.08.02 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
6. heti sorsolás: 2020.08.11 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.08.09 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
7. heti sorsolás: 2020.08.18 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.08.16 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
8. heti sorsolás: 2020.08.25 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.08.23 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
9. heti sorsolás: 2020.09.01 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.08.30 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
10. heti sorsolás: 2020.09.08 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.09.06 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
11. heti sorsolás: 2020.09.15 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.09.13 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
12. heti sorsolás: 2020.09.22 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2020.07.01. 00:00:00 óra és 2020.09.20 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
Ünnepelj és dőlj hátra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden vagy telefonszámodon.
Nyereményedet a Sprinter futárszolgálattal küldjük el Neked a regisztráció során megadott címre. A kézbesítés időpontját nem választhatod meg, de ha a futár nem talál meg a megadott címen, még egy alkalommal ismételten megkísérli a kiszállítást. A kiszállításról emailben és telefonon is kapsz értesítést.
Nyereményedet a promóciót követően 90 naptári napon belül juttatjuk el az adategyeztetéskor megadott címedre.
Az óránkénti ajándékok előre nem megadott időpontokban változnak, így érdemes gyakran felkeresned az oldalt. Az ajándéktípusokat ITT tekintheted meg.
Sajnos a nyeremények cseréjére nincs lehetőség. Javasoljuk, hogy tölts még fel kódokat, és válaszd ki azt az ajándékot, amit szeretnél megnyerni.
Igen, indulhatsz, viszont egy típusú heti ajándékból maximum egy darabot nyerhetsz a játék teljes időtartama során.
Azt mutatják, hogy hányszoros eséllyel indulsz a heti, illetve a fődíj ajándék sorsolásán.
Ha egy hét alatt legalább 5 db kódot feltöltesz, részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán. Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. További kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet. Ha például 10 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.