Főoldal
Így nyerhetsz
Ajándékok
Játékszabályzat
Kapcsolat
Nyertesek
Beváltóhelyek
GYIK
Regisztráció
Bejelentkezés

AJÁNDÉKOK

Lazulj el, hunyd le a szemed, dőlj hátra, és képzeld el: 5 millió Túró Rudi, több ezer online ajándék és milliós főnyeremények. Most pedig hagyd abba az ábrándozást, mert itt az idő, hogy álmaidat valóra, kódjaidat pedig ajándékokra váltsd! Erre megvan minden esélyed, mert akár 50 percenként nyerhetsz! Igen, 50 percenként! Ha ez nem lenne elég, hetente menő tech-kütyüket is beújíthatsz egy kis szerencsével.

Ráadás: Ki mondta, hogy egy játéknak csak egyetlen fődíja lehet? Nálunk 5 fődíj vár a legszerencsésebbekre!


Kattints az ajándékok képére, és ismerd meg őket jobban!

TERMÉK
50 perces ajándékok
Heti ajándékok
Főnyeremények

Termék ajándék


"TURO RUDI" feliratot találtál a csomagolásban? Nyertél 1 db 30g-os Pöttyös Túró Rudi Natúr étbevonatos terméket, melyet a promócióban részt vevő üzletekben válthatsz be! Csak ragadj meg egy Túró Rudit a megfelelő áruházban, és a kasszánál váltsd be a nyertes csomagolást! A résztvevő boltok listáját megtalálod a honlapon a Beváltóhelyek menüpontban vagy ITT.

Pöttyös strandtáska


Szeretnél egy olyan egyedi táskát, amivel megmutathatod mindenkinek, mekkora egyéniség vagy? Ezzel a menő Pöttyös strandtáskával minden vízpart kifutóvá változik, amin te lehetsz a modell. Szerezd meg a Pöttyös nyári kollekció további darabjait, a gumimatracot, a törölközőt vagy akár a napernyőt is!

Pöttyös napernyő


Jó napot kívánunk! De azért az árnyékról se feledkezz meg! Felejtsd el a harcokat a legjobb helyekért, mert ezzel a napernyővel Neked lesz a legjobb árnyékos placcod. Szerezd meg a Pöttyös nyári kollekció további darabjait, a matracot, a strandtáskát vagy akár a törölközőt is!

Pöttyös gumimatrac


Legyél a strand királya vagy királynője ezzel a matraccal! Fújd fel, feküdj rá, és élvezd a hullámok ringatózását, valamint a legmenőbb matrac tulajdonosának járó elismerő pillantásokat. Szerezd meg a Pöttyös nyári kollekció további darabjait, a strandtáskát, a törölközőt vagy akár a napernyőt is!

Pöttyös törölköző


Na, kinek van a legtutibb Pöttyös törölközője? Neked, ha ezt az ajándékot választod és szerencsés vagy! Úgy illik hozzád, mint a Túró Rudi csomagolására a pötty! Szerezd meg a Pöttyös nyári kollekció további darabjait, a matracot, a strandtáskát vagy akár a napernyőt is!

Pöttyös MOJO fejhallgató


Hozd ki a zenéből a maximumot! Kalandozz a borzongatóan élethű basszusok birodalmában, bármerre is jársz! Egy valódi műtárgy, ami magas minőséggel ajándékoz meg Téged, ráadásul a pöttyös dizájn tovább növeli a menőségi faktort. Elég ránézned erre a gyönyörűségre, és rögtön beleszeretsz.

Pöttyös MOJO mini hangszóró


Mondják, hogy kicsi a bors, de erős. Pont ez a helyzet ezzel a mini hangszóróval is: praktikus méret, 3W-os hangteljesítmény. 300 mAh akkumulátor teljesítménye meggyőző, iOS és Android kompatibilis. Ráadásul ettől nem tüsszögsz úgy, mint a borstól.

Pöttyös MOJO power bank


Ez a power bank tényleg közel áll hozzád, hiszen mindenhova magaddal viheted. 2500 mAh akkumulátor kapacitására minden vészhelyzetben számíthatsz, így sosem maradsz telefon nélkül. Egy átlagos mobilt teljesen feltölthetsz vele, akkora, mint egy bankkártya és ráadásul csak 45 g a súlya. Jól hangzik, igaz?

Apple MacBook Air 128 GB Pöttyös laptop táskával


Vegyél egy nagy levegőt és nyerj egy Air-t! A MacBook Air lenyűgözően sokáig, 12 órán keresztül is képes aksiról működni. A reggeli kávédtól az esti hazaérkezésig használhatod anélkül, hogy tölteni kellene. Ha pedig csak hátradőlnél és lazítanál, akár 12 órás mozimaratont is rendezhetsz az iTunes filmjeiből. A készenléti idő pedig akár 30 nap, tehát hetek múlva is ugyanott folytathatod, ahol abbahagytad.

Apple iPhone X 64 GB Pöttyös tokkal


Mi lehet menőbb a legújabb iPhone mobilnál? Hát az, ha ez a gyönyörűség a te zsebedben lapul, mert megnyerted! Az iPhone X egyetlen nagy képernyő. A vadonatúj, 5,8 hüvelykes Super Retina kijelző kitölti az egész tenyered, és elkápráztatja a szemed. A Face ID technológiának köszönhetően mostantól PIN-kód helyett arcfelismeréssel, telefonodra pillantva is feloldhatod azt (farsang kivételével).

Apple iPad Pro 256 GB 10,5'' Pöttyös tokkal


Kinek kell egy iPad Pro? Hát mindenkinek! Ezzel a tablettel bármit csinálsz, jobban megy majd, hiszen jóval erősebb és sokoldalúbb a legtöbb laptopnál, mégis mesésen egyszerű a használata. iPad Pro. Minden, amit egy kortárs számítógéptől elvársz – most még tovább fokozva.

5 x 1.000.000 forint feltöltött Pöttyös bankkártyán

Legyél te is milliomos! Nyugi, ehhez most még kvízkérdésekre sem kell válaszolnod, elég, ha egyike vagy annak az 5 szerencsés játékosnak, aki megnyeri az egyenként 1.000.000 forintot egy K&H Bank Zrt. által biztosított Pöttyös bankkártyatartóval együtt. Egymillió okod van arra, hogy ráharapj egy Pöttyös finomságra, és feltöltsd a kódod! Mire vársz még?
Nincs még saját bankszámlád? Ne aggódj, a fődíj nyerteseként a K&H Bank Zrt. 1 éven át díjmentesen biztost Neked lakossági folyószámlát és hozzá egy Mastercard bankkártyát is.
A kép illusztráció.