Óriás Pöttyös Túró Rudi reklám - Mogyoróvajjal turbózva 2.

Óriás Pöttyös Túró Rudi reklám - Mogyoróvajjal turbózva 1.

Az Attraktor utána járt, hogy hogyan készül a Pöttyös Túró Rudi

Íz, ami helyre rak! - Pöttyös Guru (Kolesz) - 20mp

Íz, ami helyre rak! - Pöttyös Guru (Iroda) - 20mp

Íz, ami helyre rak! - Pöttyös Guru (Kolesz)

Íz, ami helyre rak! - Pöttyös Guru (Iroda)

A Pöttyös Túró Rudi most 20%-kal nagyobb!

Pöttyös Ötös - Minden 5. Nyer!

Pöttyös történelem

II. Nemzetközi Túró Rudi Evő Nap (2012)

Rudi és Panka kalandjai gyűjthető matricákon!

Pöttyös Guru Kekszes - új szintre emeli a nassolást!

Pöttyös Ötös - Minden 5. nyer!

Pöttyös Bodzafriss Túró Rudi

Megérkezett az igazi Pöttyös Mikulás!

Így készül a Túró Rudi werkfilm - HungarIQ - M1

Annyi Pöttyös vár még rád... - Így készült

Pöttyös Túró Rudi reklám - Annyi Pöttyös vár még rád...

Pöttyös GURU TV reklám

Pöttyös Guruval a VIVA Cometre!

Pöttyös Facebook nyeremény átadása

Annyi Pöttyös vár még rád... (werkfilm)

Legyél bennfentes! Nézd meg, mi maradt ki a reklámból! Fedezd fel, hogyan áll össze a sok apró snitt egy reklámfilmmé! Az „Annyi Pöttyös vár még rád” forgatásának emlékezetes pillanataiból kimazsoláztuk a legjobbakat, hogy werkfilmünkből minden Pöttyös rajongó részese lehessen egy igazán kedves reklámfilm születésének!

Annyi Pöttyös vár még rád... (rövidebb változat)

Megannyi kedves emlék köt bennünket össze, így nem csoda, hogy mindannyiunk kedvence éppen a Túró Rudi lett. Szerencsére a Pöttyösből annyi vár még rád... Reklámfilmünk rövidített változatában éppen 30 másodpercben.

Annyi Pöttyös vár még rád...

Gyerekkorod óta hű társad. Ott volt veled a ballagásodon, elkísért a legmenőbb koncertekre, sőt egy csónakban eveztetek a tiszai kenutúrán is. Számíthatsz rá, ha rossz a kedved, vagy akkor is, ha úszol a boldogságban. Hát persze, hogy a Pöttyös az... amiből még annyi vár rád. Itt éppen legújabb reklámfilmünkben.

Viva Comet 2011. június 10 - csokis GURU-val az első sorba

Akkora a tömeg, hogy már egy Pöttyös GURU-t sem lehet leejteni? Akkor emeld a magasba!
Ha a közönséget pásztázó GURU cam rád talál a Viva Comet gálán, amint magasba emeled a bejáratnál kapott új csokis GURU csomagolását, akkor a GURU VIP trónjain testközelből élvezheted a produkciókat!

Csokis GURU - A vágy immár csokoládés ízben is testet ölt

A karamellás GURU sikere után, újabb ízzel jelentkezik a Pöttyös GURU. Hagyd, hogy a csábító csokoládé, a friss túró, és a ropogós mogyoró ellenállhatatlan kombinációja téged is magával ragadjon!

Pöttyös Guru Mini - A testet öltött ünnepi vágy

A hideg időszakra egy szívmelengető meglepetéssel készültünk: a karácsonyi dobozban 8 db mini Guru várja, hogy megadja neked azt a kényeztetést, amire mindig is vágytál. Oszd meg szeretteiddel vagy tarts meg magadnak... Csak a fára ne tedd fel!

A friss túró legjava - most ajándék Pöttyös uzsidobozzal!

Mi lehet a legjobb, ami egy Pöttyös Túró Rudival történhet, mielőtt a hasunkba kerül? Például az, ha egy Pöttyös uzsidobozban ücsöröghet. A reklámfilmből kiderül, hogy miért jó a Pöttyös Túró Rudi és az is, hogy milyen ajándék uzsidobozokat gyûthetsz most össze.

Merülj el az új Pöttyös Pont2 világában!

Az új Pöttyös film az érzékeid olyan világába vezet, amit eddig sosem láthattál. A lédús narancs és a Szamos marcipán édes egyesülése a Pont2-vel… Hát ez a Pöttyös Pont2 narancsos Szamos marcipánnal. Kattints, és higgy a szemednek!

Batman szponzoráció

Most kiveheted a részed a hősök életéből! Mindenki tudja, hogy Batman könnyedén lefagyasztja Joker állandó vigyorát, de hogy hogyan is sikerül ezt elérni? Tölts le és nézd meg a 10 másodperces szponzorszpotunkat!

Csak addig válogass... amíg rá nem találsz a Pöttyös Multipackra!

Az igazit megtalálni most még könnyebb, mint valaha! Az igazi közelebb van, mint gondolnád! Az igazi elintézte az árakat! Az igazi bizonyíték, nem ígéret! Akárhogy is ragozzuk, van itt egy reklámfilm, amiből talán még azt is megtudhatod, amit sosem mertél megkérdezni. Figyelj minden apró részletre! Töltsd le és nézd meg!

Thriller szponzoráció

Most kiveheted a részed a borzongásból! Szeretnéd megnézni, hogy hogyan áll össze egy igazi Pöttyös sikoly? Töltsd le a 10 másodperces szponzor szpotunkat és nézd meg!

Kalandfilm szponzoráció

Most kiveheted a részed a kalandból! Szeretnéd megnézni, hogy hogyan lehet csak pöttyökkel elmesélni 10 másodperc alatt egy történetet? Töltsd le a 10 másodperces szponzor szpotunkat és nézd meg!

Akciófilm szponzoráció

Most kiveheted a részed az akcióból! De hogy néz ki egy akciófilm Pöttyösben? Töltsd le a 10 másodperces szponzor szpotunkat és nézd meg!

Pöttyös 4+1 és 8+2 multipack reklám

A jóból sosem elég! Mi pedig kedveskedünk hogy te is kedveskedhess. Ha másnak nem, legalább magadnak. Négy Pöttyös Túró Rudihoz egyet, nyolc Pöttyös Túró Rudihoz pedig kettőt adunk ajándékba! Még egy reklámfilmet is készítettünk erről az akcióról Töltsd le és nézd meg!

Pöttyös zsiguli werkfilm

Töltsd le összefoglaló kisfilmünket, amelyben nem csak Winkler, Karotta és Indián szerepel, de még a Zsiguli új gazdája is megjelenik, hogy nyitott jobb hátsóval hajthasson el...

Pöttyös Túró Rudi hozzáadott kalciummal

Volt már olyan, hogy úgy érezted: mindenre képes vagy? A kalcium testünk legalapvetőbb ásványi anyaga. Kíváncsi vagy, hogy milyen erősnek érzi magát egy kisfiú, aki sok-sok kalciumot fogyaszt? Nézd meg legújabb reklámfilmünket!

Pöttyös Zsiguli - Road Movie

Adott volt egy cukormáz bevonatú Pöttyös Zsiguli, egy gyönyörű szombati nap hat szerencsés kiválasztott és egy zsák Pöttyös Túró Rudi a Pöttyös hűtőben. Mi lett belőle? Sétakocsikázás a különleges Pöttyös járgánnyal Budapesten és Szentendre felé rendőri felvezetéssel. Kíváncsi vagy milyen volt? Nézd meg!

Katicafuttatás a Gödörnél

Száz Pöttyös katicát futtathatott az a száz szerencsés, aki odaért május 22-én 16.00-ra a budapesti Erzsébet téri kulturális központhoz. A cél egy szép nagy piros Pötty volt, a felhúzható katicák pedig csak úgy rohantak. Mindenfelé. Kíváncsi vagy az eseményre? Nézd meg Katicafuttatásról készült videót!

Mosoly és felsőtest közelről - Pöttyös werkfilm

Megnéznéd közelebbről a Fortunát alakító Tóth Enikő Mária mosolyát? Hosszabban csodálnád Móri "odacsapok a Pöttyös törölközővel" Tamás adoniszi felsőtestét? Akkor neked készült a Pöttyös werkfilm!

Vespás reklámfilm - Robogj el vele!

Tudod milyen a Tutti Amore két keréken? Megnéznéd, hogyan húzza Fortuna közelebb magához a decens kis Pöttyös kerti törpét? Töltsd le a reklámfilmet és nézd meg nagyban!

Törölközős reklámfilm - Csapj oda neki!

Tetszik a szépséges, de unatkozó Fortuna? Vagy a Balaton szépe törölközőbe csavart srácot csodálnád még? Esetleg a Sandokános sétálómagnóra izgulsz? Töltsd le a reklámfilmet és nézd meg nagyban!

Zsigulis-Audis reklámfilm - Szerezd meg!

Tetszik, ahogyan a hatvan vad pacis Zsiga arrébb repíti az unatkozó Fortunát? Töltsd le a reklámfilmet és nézd meg nagyban!

Pöttyös Pont2 - Élvezetes reklámfilm

Friss, vidám és egyáltalán nem szokványos reklámfilmet készítettünk a Pöttyös Pont2 finomságunkhoz. Igyekeztünk, hogy ne csak az új termékkel kápráztassunk el... Nézd meg!

Tejes Óriás Pöttyös (villamos remix)

Óriás Pöttyös tejes bevonattal - ha új ízekre vágysz. Majdnem ugyanolyan, mint az étbevonós, de mégis mennyivel másabb! Ilyen a reklám "újramixelt" változata is.

Villamos Remix Werkfilm 01

Vigyázat! Exkluzív tartalom! Ezen a rövid videón a villamosos reklám munkafázisait láthatod. Érdekel hogyan változott át a film pop-artos-retrós hangulatba?

Villamos Remix Werkfilm 02

Vigyázat Exkluzív tartalom! A villamosos reklám átszínezéséhez több terv is készült, melyek közül az egyiket most megmutatjuk. Ilyen is lehetett volna.

Pöttyös Túró Bonbon

Előfordult már, hogy elfelejtettél valamit a bevásárláskor betenni a kosárba? És olyan volt már veled, hogy betetted, de mire hazaértél "rejtélyes" módon eltűnt? Megmutatjuk, mi is történhet a hazáig vezető úton...

Pöttyös Valentin nap

Február 14, a szerelmesek napja. Ilyenkor még a Pöttyök is közelebb bújnak a rudi csomagolásán. Nem hiszed? Töltsd le a reklámot és ámulj!

Pöttyös karácsony

A pöttyök kórusa most elénekli neked a karácsonyi dalok toplistájának örökös első helyezettjét. Kiskarácsony, nagykarácsony. Ki sült-e már?

Pöttyös szilveszter

Az új évet még a kis pöttyök is megünneplik. Érdekel hogy hogyan? Töltsd le a reklámfilmet és (b)ámulj!

Óriás Pöttyös (villamos)

2006 leggyakrabban sugárzott magyar nyelvű televíziós reklámja lett ez a húsz másodperces románc... :) Ez sem hiányozhat a gyűjteményből! Töltsd le!

HÁTTÉRKÉPEK - Natúr rudi

Pöttyös rajongók, figyelem! Készítettünk nektek egy kis meglepetést, ami tuti bejön, ha elhatalmasodott rajtatok a Túró Rudi rajongás. Ha a monitorodon is szívesen látnád viszont a Pöttyös ikonikus finomságát, ne tétovázz! Töltsd le nyomban ezt a menő képet! Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek.

HÁTTÉRKÉPEK - Pöttyös logo

Nem tudsz betelni a piros pöttyökkel? Akkor idesüss! Feltöltöttünk egy képet, közepén egy óriási Pöttyös logóval! Mókázzatok egy kicsit a barátaiddal! Ki lesz az első, aki pontosan megmondja, mennyi pöttyöt rejtettünk el a képen? Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek. Aztán kezdődhet a pöttyszámlálás!

HÁTTÉRKÉPEK - Varrodás - Nyúl

A Sziget 2007 Fesztiválon, a Nemnyúlparkban lehetősége volt bárkinek fájdalommentesen kivarratnia magát. Ehhez készült néhány plakát, amit a nagy sikerre való tekintettel háttérképként is letölthetsz. (A varrodások természetesen hennával dolgoztak.) Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek.

HÁTTÉRKÉPEK - Varrodás - Nemnyúl

A Sziget 2007 Fesztiválon, a Nemnyúlparkban lehetősége volt bárkinek fájdalommentesen kivarratnia magát. Ehhez készült néhány plakát, amit a nagy sikerre való tekintettel háttérképként is letölthetsz. (A varrodások természetesen hennával dolgoztak.) Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek.

HÁTTÉRKÉPEK - 10 parancsolat - No.1

Szereted a szórakoztató falfirkákat? Akkor a Pöttyös Tízparancsolat is tetszeni fog. Töltsd le mind és cserélgesd őket.
Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek

HÁTTÉRKÉPEK - 10 parancsolat - No.2

Szereted a szórakoztató falfirkákat? Akkor a Pöttyös Tízparancsolat is tetszeni fog. Töltsd le mind és cserélgesd őket.
Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek

HÁTTÉRKÉPEK - 10 parancsolat - No.3

Szereted a szórakoztató falfirkákat? Akkor a Pöttyös Tízparancsolat is tetszeni fog. Töltsd le mind és cserélgesd őket.
Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek

HÁTTÉRKÉPEK - 10 parancsolat - No.4

Szereted a szórakoztató falfirkákat? Akkor a Pöttyös Tízparancsolat is tetszeni fog. Töltsd le mind és cserélgesd őket.
Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek

HÁTTÉRKÉPEK - 10 parancsolat - No.5

Szereted a szórakoztató falfirkákat? Akkor a Pöttyös Tízparancsolat is tetszeni fog. Töltsd le mind és cserélgesd őket.
Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek

HÁTTÉRKÉPEK - 10 parancsolat - No.6

Szereted a szórakoztató falfirkákat? Akkor a Pöttyös Tízparancsolat is tetszeni fog. Töltsd le mind és cserélgesd őket.
Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek

HÁTTÉRKÉPEK - 10 parancsolat - No.7

Szereted a szórakoztató falfirkákat? Akkor a Pöttyös Tízparancsolat is tetszeni fog. Töltsd le mind és cserélgesd őket.
Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek

HÁTTÉRKÉPEK - 10 parancsolat - No.8

Szereted a szórakoztató falfirkákat? Akkor a Pöttyös Tízparancsolat is tetszeni fog. Töltsd le mind és cserélgesd őket.
Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek

HÁTTÉRKÉPEK - 10 parancsolat - No.9

Szereted a szórakoztató falfirkákat? Akkor a Pöttyös Tízparancsolat is tetszeni fog. Töltsd le mind és cserélgesd őket.
Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek

HÁTTÉRKÉPEK - 10 parancsolat - No.10

Szereted a szórakoztató falfirkákat? Akkor a Pöttyös Tízparancsolat is tetszeni fog. Töltsd le mind és cserélgesd őket.
Válaszd ki a monitorod felbontásának megfelelő méretű képet, és állítsd be háttérképnek

 
Reklámok
 
Reklámok
 
Háttérképek

Készítette a Kraftwork - 2013-2018.